Oarea incotro se indreapta Romania?

Salutare tuturor!

Stiu ca pare un titlu pesimist, dar chiar asa – Oare incotro se indreapta Romania?
Nu stiu cati dintre voi v-ati gandit la tinerii – oameni de o varsta cu noi, dar pe care Dumnezeu i-a inzestrat cu mai multi neuroni decat majoritatea – care pleaca in exod dupa o viata mai buna; cati dintre voi v-ati gandit la toate “importurile” pe care Romania le-a adus din afara; cati dintre voi nu ati avut macar la un moment dat intentia de a parasi tara?
Eu unul azi am realizat ca in tara ramanem din ce in ce mai putini oameni de calitate, cu frica de Dumnezeu si cu cei sapte ani de acasa. Si lucrul asta nu se vede acum, se va vedea peste cateva decenii, cand copii nostri nu vor mai avea profesori buni, nu vor avea sansa la o alta educatie decat cea de indobitocire si vor emigra – pentru ca nu vor mai avea valorile care sa ii tina legati de Romania.
Pare un scenariu pesimist dar cu siguranta ca daca noi oamenii de rand nu vom lua atitudine fata de scursurile atat sociale, cat si politice, asta se va intampla.Si eu unul nu vreau ca fata pe care o astept sa fie condamnata la indobitocire.
Poate par invechit dar nu tin minte de cand nu am mai vazut o televiziune care sa promoveze valorile; de cand nu a mai fost un film istoric romanesc; de cand nu au mai fost promovati adevaratii artisti gen Arsinel, Stela Popescu, Florin Piersic, Sofia Vicoveanca si nu numai; de cand nu am mai vazut o emisiune religioasa la o ora de maxima audienta.
Pacat si totusi – Oare incotro se indreapta Romania?

Un cometariu pentru “Oarea incotro se indreapta Romania?

  1. in sfirsit multumita netarmuritei priceperi a guvernantilor romania a intrat si ea in rindul tarilor din lumea a treia si isi continua drumul spre a patra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.