Prima mea dragoste

Astazi mi-am adus aminte de ceva care si acum imi provoaca fiori pe sira spinarii si fluturi in stomac. Nu stiu daca va este cunoscut sentimentul, dar cred ca toti am trecut la un moment dat, prin momente in care toata lumea ti se pare ca este a ta. E momentul acela in care te indragostesti – de cele mai multe ori cele mai frumoase iubiri se intampla in liceu.

Dap. si acum imi amintesc cum, intr-o zi de septembrie, a venit ea, cu un zambet sagalnic si timid – ceva in mine imi spunea ca vom fi impreuna ca sot si sotie. Si asta pentru ca avea tot ceea ce ii trebuia sa ma cucereasca – era eleganta si sofisticata (nu imi dadeam seama unde poate fi “atacata”). Si ce poate fi mai frumos, decat momentul in care iti dai seama ca, cel de langa tine este ceea ce cauti. Viitoarea mea sotie avea o calitate morala si sufleteasca exceptionala, care ma facea sa fiu stangaci de fiecare data cand ma aflam langa ea. Frumusetea din interior se vedea si la exterior.
Toti prietenii mei ma felicitau ca am reusit sa ii cuceresc inima si sa o fac sa ma iubeasca. Pentru ca atunci cand erai cu ea, iti dadeai seama ca are o “tehnologie avansata” si ca trebuie sa iti pui mintea la contributie, pentru a putea demara o discutie cu ea. Si astazi dupa aproape 13 ani de cand suntem impreuna, pot sa spun ca am avut parte de o experienta plina de satisfactii si  nu imi doresc decat sa fim impreuna pana la adanci batraneti.
Ieri m-a surprins inca odata placut, atunci cand am vazut-o la volanul noii Toyota Avensis, o masina exceptionala, creata parca dupa frumoasa mea sotie. La volanul ei, parca se contopea cu masina, parca erau de cand lumea, parca erau cele mai bune prietene. Si asta pentru ca noul Toyota Avensis are un design sofisticat care ii pune in lumina, eleganta. Designul masinii accentueaza abilitatile dinamice ale modelului.
Si o femeie de calitate nu poate sa conduca decat o masina de calitate premium, care sa ii puna in evidenta latura feminina a soferului din ea. Iar noul Toyota Avensis se remarca prin interiorul frumos lucrat plin de detalii meticuloase si de materiale de calitate. Acum am inteles de ce sotia mea a venit aseara asa de marcata – era inca sub efectul farmecului tactil si vizual al noii sale masini.
O femeie inteligenta nu poate sa nu conduca o masina inteligenta, cu o tehnologie avansata ce ii sporeste confortul si siguranta sofatului. Iar sistemul multimedia avansat Toyota Touch&Go Plus ofera functii superioare de conectivitate, ceea ce ii confera sotiei, numeroase satisfactii.
Dupa ce te plimbi cu noul Toyota Avensis si sotia alaturi nu poti decat sa declari ca ai avut o experienta plina de satisfactii. Satisfactii date de cele 7 motoare puternice si cabina seilentioasa, confortabila. Noul Toyota Avensis transforma condusul in adevarata placere.
Uite asa in viata mea sunt 3 doamne si domnisoare: sotie, fetita si noua prezenta feminina Toyota Avensis. Si asta pentru ca noul Toyota Avensis este marca celor remarcabili!
Postare scrisa pentru Superblog 2012!

2 comentarii pentru articolul “Prima mea dragoste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.