Raed Arafat

In ultima perioada un om a reusit sa stranga mii de like-uri pe facebook, a reusit sa solidarizeze mii de oameni in sustinerea sa. Nici macar nu a vrut lucrul asta, dar asa vor oamenii sa-i multumeasca domnului Raed Aarafat pentru ceea ce a facut pentru oamenii din tara.

In razboiul pe care i l-a declarat Basescu, in mintea poporului nu va exista decat un castigator : doctorul care a reusit sa infiinteze unul din putinele organisme care functioneaza in aceasta tara. Poate ca a avut interesele lui la inceput, dar ceea ce a devenit serviciul de urgenta SMURD nu mai poate fi trecut cu vederea.

Acum multi se declara romani si ies pe sticla micului ecran batandu-se cu pumnii in piept, dar medicul Aarafat a dovedit ca este mai roman decat noi toti la un loc. Un strain sa vina in tara noastra si sa se puna in sprijinul poporului care-l gazduieste merita tot respectul. Oare Basescu a cerut o statistica a oamenilor salvati de SMURD – s-a intrebat vreodata in nebunia lui cate mii sau zeci de mii de oameni ii multumesc pentru ca le-a salvat viata?

Cand accidentele de circulatie grave se inmultesc SMURD-ul reda speranta de viata a victemelor. Cum ar fi ca Basescu mergand prin tara sa sufere un accident si cei care il salveaza sa fie cei de la SMURD? Nu asta doresc, dar nu poti aprecia cu adevarat un serviciu cum este cel SMURD, decat daca treci prin clipe grele si esti salvat de acesta.

L-am urmarit de mult pe medicul Raed Aarafat si am fost intotdeauna fascinat de simplitatea acestui om. Chiar daca a realizat un proiect maret si-a pastrat demnitatea si modestia. Si cum in Romania atunci cand realizezi cu adevarat ceva ceilalti cauta sa profite, sau sa te ingroape medicul nu a fost scutit de acest lucru. Oare de ce? Pentru ca presedentia nu vrea ca cineva care a creat un sistem aproape perfect in Romania sa fie pretuit mai mult decat ea.

Indiferent de cat de multi contestatari va avea, medicul Raed Aarafat va ramane in inimele romanilor pentru ceea ce a facut. Respect Raed Aarafat, meriti numele de roman mai mult decat o merita presedintele Traian Basescu. Felicitari pentru verticalitatea de care ai dat dovada si cinste pentru demnitatea prin care te-ai dezis de rau si putregai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.