Alexandra merita ajutata

Stiu ce inseamna sa fii parinte, stiu ce inseamna sa razi alaturi de copilul tau, fara grija bolilor. Dar nici nu vreau sa ma gandesc la ce inseamna sa iti privesti copilul cum se lupta cu o boala necrutatoare. Nu cred ca as avea taria sa imi vad copilul cum se chinuie – Dumnezeu stie de ce copii fac cancer.

Tocmai de aceea cand am citit despre proiectul prietenei Anda am spus ca e momentul sa ies din amorteala si sa sprijin acest copil minunat in lupta cu o boala nemiloasa – LEUCEMIE ACUTĂ MIELOBLASTICĂ… Chiar daca sufera la o varsta la care copilaria este in toi, Alexandra trebuie sa lupte cu zambetul pe buze – si pentru asta Alexandra este un exemplu pentru noi toti. 


Viata ii poate fi redata de fiecare dintre noi – Alexandra are nevoie de o operatie in Italia, operatie ce ar readuce speranta in ochii parintilor. Dar pentru ca traim in Romania si pentru ca situatia economica este asa cum este, parintii au nevoie de ajutor din partea noastra. Poti intinde o mana de ajutor in ridicarea acestui inger.


O poti face donand o suma de bani indiferent cat. Mai jos ai modalitatile prin care poti s-o faci.

GROZA DUMITRU – cont umanitar
CNP 1690913073541

Cont Lei-      RO49RNCB0044023859590001
Cont Euro –  RO22RNCB0044023859590002
Cod SWIFT – RNCB ROBU

BCR Agenția Dorohoi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.