ROCA – imediat durează

Da, Roka – imediat dureaza. Durează mai mult decât ne dăm noi seama, durează cât o veşnicie sau cât o clipă. Acel imediat pe care îl spunem cu toţii, de foarte multe ori, în diverse forme. Acel imediat când vrem să ne întâlnim cu persoanele dragi/prietenii şi timpul ne tot amână întâlnirea. Acel imediat pe care îl spunem cu toţii, de sub mormanul de task-uri pe care ni le asumăm. Acel imediat pe care îl spunem când cineva ne cere ajutorul şi noi nu avem timp să îl acordăm.

Roka - imediat dureaza

Nu am avut ocazia să te cunosc personal, dar creaţiile tale mi-au vorbit despre tine. Fiecare lucru care a ieşit din mâna ta respira a dedicaţie şi a pasiune. Ai lăsat multe campanii în spate, din care se poate învăţa şi după ce tu nu mai eşti. Valoarea unui om se vede din ceea ce lasă în urmă, iar tu Slavă Domnului, ai lăsat multe creaţii în urmă.

Dar un lucru este sigur – lumea advertisingului din Iaşi şi poate din România au rămas mai sărace şi mai văduvite de creaţiile/proiectele pe care cu siguranţă că mai trebuia să le faci. Erai altfel decât noi toţi, dar erai un profesionist. Şi profesionalismul tău respira din creaţiile tale. Sunt mulţi oameni de marketing care sunt sigur că s-au inspirat din ceea ce ai realizat tu. Chiar dacă unii recunosc şi alţii nu.

Ceva însă nu pot să îmi scot din minte. Poate că ultimul tău brand a fost ca un brand premonitoriu. Într-o lume care interpretează din ce în ce mai mult, tu ai avut curajul să scoţi brandul Doamne Fereşte. Şi nu pot să nu mă gândesc acum că tu poate ai vrut să ne transmiţi ceva cu acest brand. Ceva subtil, pe care majoritatea dintre noi nu am reuşit să îl interpretăm aşa cum trebuie. Cum am citit la un moment dat pe contul lui Lucian Burlea, poate că Dumnezeu avea nevoie de o campanie „Doamne Fereşte!” şi erai singurul care putea să o implementeze aşa cum trebuie.

În bătrâni se spune că Dumnezeu îi ia mai repede pe cei buni. Tu ai făcut parte din categoria oamenilor buni. Nu am auzit niciodată de lucruri negative aruncate înspre tine şi numele tău. Nici atunci când ai făcut parte din echipa care l-a făcut pe Klaus Iohannis câştigător. Pentru că nici cei mai înverşunaţi adversari ai tăi nu aveau ce să îţi reproşeze. Ai fost un profesionist cu zâmbetul pe buze.

Ieri a fost Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava. Fie ca acolo sus să te ţină sub aripile sale.

Imediat durează – o clipă sau o veşnicie.

 

Dumnezeu să te ierte ROCA!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.