Sprijin pentru Andreea

Fiecare dintre noi putem oferi sprijin pentru Andreea. Din puținul nostru putem să oferim șansa la viața pentru ea. De ce scriu despre Andreea, mai ales că nici nu o cunosc personal? Pentru că este tânără, fiind doar în clasa a X a la Liceul Teoretic ”Dimitrie Cantemir”. Pentru că are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi pentru a reuși să câștige o luptă. ce a venit mult prea devreme. Știu că au mai fost colegi care au scris și care au cerut ajutorul. Dar, mai este nevoie de ajutor pentru a primi șansa de a putea râde din nou.

Sprijin pentru Andreea

Oamenii care o cunosc cel mai bine spun despre ea că este o luptătoare. Dar orice luptător are nevoie de sprijin. La 16 ani a fost diagnosticată cu o boală grea. E grea pentru un adult, dar pentru o adolescentă aflată la începutul vieții. Sunt sigur că va reuși să câștige lupte, dar pentru asta are nevoie și de ajutorul nostru cât de mic. Pentru că este un copil mai mare. Și dacă aveți copii știți sentimentele pe care le aveți când aceștia sunt bolnavi cu forme ușoare de răceală. Acum înmulțiți cu minim 10 și vă veți da seama ce este în inima părinților săi.

Fiind tată de fata nu pot să trec peste nevoia de ajutor pe care o are Andreea. Nici nu vreau să mă gândesc cât este de greu. Șansa Andreei o reprezintă începerea unui tratament la o clinică din Viena, unde tratamentul și spitalizarea pentru prima tură este de 70.000 de euro. Tocmai de aceea m-am decis să scriu. Pare mult – dar puțin câte puțin se face mult. Și merită – nu este unul dintre cazurile false ce tot circulă pe net. Andreea este reală și are nevoie de ajutorul nostru. Al fiecăruia dintre noi.

Mai jos găsiți strigătul de ajutor al mamei Andreei, luat de aici

”Mă uit la zâmbetul cald al fiicei mele. Da, și l-a păstrat și acum, în ciuda durerilor prin care a trecut în ultima lună și, mai ales, în ciuda durerii pe care o vede în ochii noștri, a părinților, a surorii ei mai mici, a prietenilor. Este incredibil de curajoasă, nu se teme de boala gravă, cât se teme ca noi să suferim, așa că luptă zâmbind, făcându-ne pe toți mai încrezători și puternici.

Acum o lună, am ajuns la spital pentru ceea ce părea o simplă durere la picior. Chiar și atunci când doctorii au cerut efectuarea unui RMN, am gândit că este doar o procedură, o măsură suplimentară pentru a ne asigura că totul este în regulă. Cum ne-am fi putut imagina altfel? Cum ne-am fi putut gândi măcar o clipă că fata noastră, de doar 17 ani, ar putea fi altfel decât sănătoasă, cu un viitor îndelungat în viață?

Realitatea a fost izbitor de șocantă. Ne-am trezit cu toții puși în fața unui diagnostic cumplit: Sarcom, un tip de cancer o pe cât de greu de spus cu voce tare, pe atât de greu de înțeles. Greu de înțeles, greu de acceptat că i s-ar putea întâmpla ei, la doar 17 ani, în momentul în care se bucura cel mai mult de viață. În ciuda diagnosticului sumbru, a ridicărilor resemnate din umeri din partea doctorilor, a căutărilor care nu păreau să ducă nicăieri, nu am încetat nicio clipă să o vedem alături de noi, cu același viitor lung pe care orice părinte îl dorește pentru copilul său.

Așa că am continuat să căutăm neîncetat, până am găsit locul și oamenii care pentru prima dată ne-au oferit o speranță că fata noastră se poate face bine. Clinica Wiener Privatklinik din Viena a acceptat să îi ofere tratament, tratament ce costă 70.000 de euro. Așa că iată-ne aici, față în față cu următoarea noastră provocare, aceea de a strânge suma pentru tratament. Știm că nu va fi ușor, însă facem apel la voi toți, cei care o știți pe Andreea Rodiana, așa cum este ea, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate, omul care și-a dorit mereu să-i ajute pe ceilalți. Facem apel la toți cei care citesc acest mesaj și ne pot ajuta cu orice sumă pentru a strânge cei 70.000 de euro necesari pentru tratament.

Astăzi am ajuns în Viena pentru primele investigații, iar speranța că ne vom întoarce acasă cu Andreea Rodiana sănătoasă este din ce în ce mai mare.

Știm că ea este o luptătoare. Vă rugăm pe toți să luptăm alături de ea!

Haideți să o ajutăm pe Andreea să rămână în continuare același om frumos, donând orice sumă în unul dintre conturile:

RO66BTRLRONCRT0359194901 – cont RON
RO16BTRLEURCRT0359194901 – cont EURO
Titular cont Fumu Carmen Maria

Orice sumă sau distribuire a poveștii sale o va ajuta pe Andreea Rodiana. Vă mulțumim tuturor celor care vă puteți implica în susținerea acestui caz.”

O veste bună: toți cei care mi-ați spus că vreți să donați prin PayPal, contul mamei Andreei a fost activat! Din acest moment puteți dona și aici: carmen_pati@yahoo.com
Vă mulțumesc din suflet tuturor! Andreea se află deja la Viena.

Încă o veste bună: puteți dona și online pe platforma

https://oameni.sprijina.ro/c…/sprijin-pentru-andreea-rodiana

Intră pe platformă și selectează suma pe care dorești să o donezi.

SAU prin SMS cu valoarea de 10 euro cu textul ‘sprijina 967 numele tau’ (exemplu: Sprijina 967 Ștefania SIDOR ) la 7560 în rețeaua Orange sau la 7410, în Vodafone.

ORICE AJUTOR CONTEAZĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.