XIII – NH Hoteles – pentru o lume mai bună

În scurta mea activitate profesională, am fost nevoit să fac multe călătorii prin țară. Iar când ești plecat mai mereu pe drumuri, trebuie să te gândești la o ”casă”, care să te primească cu brațele deschise. Tocmai de aceea am căutat mereu numai hoteluri care să pună accentul pe clienți și pe confortul lor. Iar cei de la NH Hotels mi-au făcut o surpriză placută – ca urmare a colaborării noastre de până acum mi-au trimis ca premiu un voucher de călătorie, pe care îl voi folosi pentru scurta mea vacanță, alături de draga mea soție și scumpa mea fiică (ne vom caza la Hotelul NH Hotels din București).

Alegerea NH Hoteles Bucuresti in detrimentul celorlalte hoteluri din lanț, nu a fost ușor de făcut, mai ales că NH Hoteles este al treilea lanț hotelier din Europa pe segmentul business, iar la ora actuală deține 400 de hoteluri cu peste 59,847 de camere situate în 25 de țări europene, americane și africane. Iar standardele înalte pe care le asigură mă face să îi compar cu seriozitatea nemțească. Și iată-ne ajunși în fața NH Hotels din București, unde am fost fascinați de amabilitatea personalului și de bunul gust al întregului ansmablu hotelier.

Fericiți, am hotărât să profităm la maxim de sejurul de 3 zile si 2 nopți. Odată ce am pătruns în lumea NH Hoteles parcă totul era altfel – au reușit să aducă natura la ea acasă. Dacă lumea ar fi orientată mai mult spre protejarea naturii, așa cum cei de la NH Hoteles o fac, probabil că, comuniunea om-natură ar fi ca în poveștile copilăriei. Te simți ca un om al civilizației de azi într-o natură virgină, necălcată de oameni.

Diminețile petrecute la NH Hotels au fost mirifice și asta datorită noii game de cosmetice ”Aqua de la Tierra”, care au făcut ca simțurile noastre să fie trezite la realitate – iar faptul că ambalajele sunt degradabile în 7 zile în loc de 400 de ani, m-a făcut să zâmbesc uitându-mă la fetița mea – viitorul ei va fi mai bun. Iar micul dejun mi-a amintit de mâncărurile proaspete și naturale pe care le-am avut în copilărie.

Călătoriile noastre dintr-un colț în altul al Bucureștiului au fost mult mai plăcute, datorită noii mașini electrice ce a fost încărcată de cei de la NH Hoteles, prin noul serviciu pe care l-au implementat. Și cum a trebuit să îmbin utilul cu plăcutul, am fost încântat de noul concept Ecomeetinngs care mi-a fost propus – datorită lui am reușit să închei și un contract avantajos cu unul dintre partenerii de afaceri.

Simona, soția mea, nu s-a simțit de mult așa de plină de energie și de viață, ca acum. A fost încântată de preocuparea celor de la NH Hoteles în ceea ce privește natura. Dacă noi nu ne gândim că natura are resurse epuizabile, atunci copii noștri nu au viitor – până și consumul de apă este făcut responsabil (fiecare picătură contează pentru un viitor al oamenilor din Somalia de exemplu).

Personalul NH Hotels oferă ceea ce puțini oameni mai știu să ofere – voie bună și sprijin. Poate și din cauza aceasta hotelul era plin și în weekend, chiar dacă se adresează sectorului business. Pentru noi, fiecare dimineață a fost un nou început pentru o lume mai bună, cu natura mai aproape de noi.  Și asta pentru că cei de  le NH Hotels sigur pot să îți ofere un mix de elemente care să te facă să te simți bine-primit.

Oare cum ar arăta o lume unde noi, oamenii, am fi mai aplecați asupra naturii, unde așa cum cei de la NH Hoteles protejează natura, noi toți am proteja-o? Cu siguranță că am fi mai sănătoși, mai plini de viață, mai mulțumiți cu noi înșine. Mi-a fost dor de natura și cei de la NH Hoteles mi-au oferit-o. Îndrăznesc să sper că ziua de mâine va fi mai bio, tocmai pentru că văd că se poate, pentru că NH Hoteles – aduce natura la tine!

Această postare este pentru etapa a 13 a a concursului Superblog 2011. Deja mă simt mult mai învigorat, în urma postării de astăzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.