Bani online o utopie

Nu știu câți dintre voi au încercat să își rotunjească veniturile navigând pe net. Dar un lucru știu sigur – toate metodele pe care le-am încercat fie că era vorba de click-uri, fie că era vorba de navigat pe pagină, nici una dintre aceste metode nu au avut rezultat.
În plus toate site-urile care promit că te vor îmbogăți peste noapte nu sunt decât niște țepe. Da și administratorii acestor site-uri găsesc zi de zi alți oameni creduli care doresc să scape de sărăcie. Și uite așa banii intră în conturile lor, iar pentru noi cei care căutăm soluții aducătoare de venituri se dovedesc a fi miraje.
Nu neg faptul că sunt și oameni care au câștigat de pe urma acestor site-uri, dar eu unul nu cunosc pe nimeni.
La fel e și mirajul câștigurilor nesperate la loterie. Românul cel veșnic dornic de bani nemunciți și de îmbogățire rapidă joacă weekend de weekend în speranța potului cel mare. Nu neg că am fost furat și eu de câteva ori de ideea de a mă îmbogăți peste noapte, dar am revenit repede la realitatea de zi cu zi – pentru omul de rând singura posibilitatea de câștig este munca grea.
Unii dintre voi ar spune că sunt limitat în gâmdire, sau că sunt pesimist, dar în momentul în care singurele câștiguri mari au fost de pe urma muncii mele, sunt în măsură să spun că cel puțin pentru mine nu există șanse de câștig la loto sau la oricare alte forme de jocuri de noroc.
Se spune că unii oameni au noroc în dragoste, la bani sau la servici, dar nu există oameni care să aiba simultan noroc în toate.
Așa că banii online sau câștigurile la loto sunt o utopie ce ne face să cheltuim timp sau bani în speranța îmbogățirii rapide.

3 comentarii pentru articolul “Bani online o utopie

  1. Macar ai noroc in dragoste, tot e ceva.

    Incearca sa imparti articolele de pe blog in paragrafe de 4-5 randuri. Devine obositor sa urmaresti un text de 19 randuri 🙂

  2. Sincer sa fiu si eu ma chinui cand recitesc articolele – nu am descoperit inca ce setari trebuie sa fac pentru a imparti artiolele in paragrafe.
    Daca ai vreo sugestie o ascult cu cea mai mare placere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.