Carrefour Felicia a premiat cele mai frumoase desene

Ieri, 12.12.2013, Carrefour Felicia premiaza cele mai frumoase desene, în cadrul concursului bianual pe care aceștia îl organizează în rândul școlilor ieșene. Astfel Carrefour Felicia a premiat copiii talentați din clasele  1-8, participanți în cadrul concursului de desene Crăciun 2013. Concursul a fost așteptat atât de elevi, cât și de profesori. Școlarii au avut posibilitatea să dea frâu liber imaginației și să îl prezinte pe Moș Crăciun în diferite feluri.

 

Carrefour Felicia premiaza

Pemiul cel mare, o excursie la Disneyland a ajuns anul acesta, la unul din copiii care se va bucura cu adevărat de eroii desenelor animate. Astfel, eleva norocoasă se va bucura timp de un weekend împreună cu familia ei la Disneyland Paris, alături de personajele din desenele animate preferte, bucurându-se de diferitele jocuri și spectacole, special organizate pentru ei.

În cadrul concursului, elevii au avut posibilitatea să își folosească imaginația, desenând pe planșele distribuite în toate școlile participante la acțiune, conform temei ” Sărbători de poveste cu Carrefour!”. Desenele micilor artiști vor putea fi admirate în cadrul expoziției din Carrefout Felicia.

”Pentru că ne plac atât de mult magazinele împodobite cu desenele copiilor, cu ocazia acestei ediții a concursului de desene am hotărât să dăm startul expoziției din hipermaket-uri cu două săptămîni mai devreme ca în anii precedenți. Este o reală bucurie să ne întâlnim astăzi cu cei mai norocoși dintre micii artiști pentru a le mulțumi personal pentru acest dar pe care ni-l fac nouă, clienților și angajaților noștri an de an” a declarat Andreea Mihai, director marketing Carrefour Romania.

Premiile pe care Carrefour Felicia le-a oferit au fost următoarele:

 

Premiul I – excursie de un weekend pentru câștigătoarea si familia acesteia (2 copii și 2 adulți), la Disneyland Resort Paris, oferite de Carrefour Felicia, Philips și P&G

 

Premiul II – 1 laptop oferit de Carrefour

 

Premiul III – 2 biciclete oferite de Carrefour

 

Mențiuni Clasele V-VIII – o tabletă oferită de Network One Distribution

Mențiuni clasele O – IV – un MP4 player oferite de Carrefour

Mențiuni speciale – constând cupoane de cumpărături Carrefour în valoare de 100 lei oferite de Carrefour.

 

Ca o părere personală – anul acesta câștigătorii norocoși au fost elevii care, după părerea mea, chiar se vor bucura cu adevărat de valoarea premiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.