Cred in voi

Fiecare dintre noi suntem datori sa scoatem tot ce este mai bun din noi. La fel cum, fiecare dintre noi este dator sa multumeasca pentru tot ceea ce are acum. Dar cel mai important este ca fiecare dintre noi sa nu renuntam – daca am cazut de 9 ori sa ne ridicam de 10. Chiar daca genunchii si coatele sangereaza pana la ultima picatura de sange, trebuie sa ne indeplinim dorintele.

Pentru ca bogatia noastra nu este reprezentata de bani, de faima sau de recunostinta altora. Bogatia noastra, a ta, a mea si a tuturor este data de libertatea viselor noastre. Am citit astazi pe www.somnulescu.com un articol ce m-a facut sa imi scot palaria in fata lui Catalin Baciu. Asta pentru ca are puterea sa creada in visele lui si in ceea ce poate realiza. Ar fi perfect daca toti am gandi ca el – am ajunge la idealurile noastre – ne-am atinge libertatea data de visele indeplinite.

Toti oamenii mari au pornit de la vise, de la proiecte la care doar visau ca se vor indeplini. Si acum sunt oameni liberi – asta pentru ca au crezut in visele lor. Nu este un articol motivational – este doar un indemn – credeti in voi si in visele voastre.

Pentru ca eu cred in mine si cred ca fiecare dintre voi, din cei care vor crede in visele lor, vor ajunge sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.