Criosauna – tinerețe fără bătrânețe

 

 

safe_image

Petre Ispirescu, a fost vizionar – nu, nu râdeți, chiar cred lucrul acesta. Nu. nu am consumat nimic alcool, dar pur și simplu încă nu îmi vine să cred cât de inspirat a fost, când a scris Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte. Cred cu tărie că și băieții de la Taxi au avut viziune când au compus Criogenia salvează România. Cu siguranță se gândeau la Criosauna, la această soluție nouă de încărcare a bateriilor, de ajustare a frumuseții și de menținerea tonusului ridicat.

Criosauna a ajuns in Iași, a poposit aproape de noi și își face din ce în ce mai mulți fani și prieteni. Asta pentru că după o sesiune de 3 minute, endorfinele eliberate, în urma procesului de criosaună te fac să te simți în al nouălea cer. Și ce este mai frumos, decât atunci când, după muncă, obosit și fără chef de viață, ai parte de o ședință de criosaună și îți relaxezi întregul sistem nervos. Te relaxezi instantaneu și te simți ca un nou născut.

Specialiștii spun că, după câteva ședințe de criosaună, soția te va privi cu alți ochi și vei redeveni Făt-Frumosul ei – bineînțeles, trebuie să faci rost de un cal alb. Ședințele de criosaună nu durează mult, dar acele 3 minute, în care te afli în plin proces de aerocrioterapie, reprezintă începutul unui alt om – începi să vezi viața cu alți ochi.

Dacă ești doamnă, sau domnișoară și îți dorești să atragi privirile soților/prietenilor dumneavoastră, e musai să mergeți la ședințele de criosaună. Veți suferi o transformare în bine, fără să apelați la bisturiu sau la creme de înfrumusețare. Criosauna are efecte benefice asupra tenului, îl catifelează, îl face ca de bebeluș. Iar celulitei e timpul să îi spuneți pa, pa – vorba cântecului. Mai multe ședințe de criosaună vă vor modela picioarele și vă vor aduce aminte de tinerețe.

Iar pentru cei ce au sânge de eschimos și o circulație a sângelui mai proastă, criosauna este soluția îmbunătățirii circuitului sanguin. Prin procesul de răcire treptată a temperaturii circulația se îmbunătățește și simți cum căldura îți invadează corpul. Efectele criosaunei sunt multiple, dar cel mai important aspect este acela că, ai toate șansele să îți îmbunătățești starea de sănatate prin ședințele de criosaună.Și ce este cel mai important, ai toate șansele să te păstrezi natural.

Acum înțeleg eu de ce, Cătălin Moroșanu are mereu un tonus ridicat și este un adversar de temut pentru cei care îi stau în față. Vitalitatea lui își trage seva din ședințele de criosaună. O parte din succesele sale se datorează cu siguranță ședințelor de criosaună. În general, marile performanțe se obțin prin metode adjuvante prin care să ajuți corpul să dea totul în competițiile sportive.

E păcat ca, o metodă revoluționară de vitalizare a corpului și de menținere a lui în stare de sănătate naturală să rămână neexploatată. Încercați măcar odată ședințe de criosaună și veți deveni fani pe viață. Nici nu trebui să mergeți foarte departe – e aici lângă voi – o găsiți la Terra Centrum, pe Luca Arbore, vizavi de Sedcom Libris.

 

Grabiți-vă pentru că din ce văd eu, începe să aibă fani din ce în ce mai mulți și aveți toate șansele să găsiți listele de rezervare pline.

 

Menține mintea sănătoasă într-un corp sănătos.

Vă dau un pont – luați copii, îi lăsați la salina terapeutică și voi faceți ședințele de criosaună.

Mai multe detalii gasiti pe www.terracentrum.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.