XIX – Războiul și copiii

În ziua de azi, oamenii sunt într-o continuuă fugă și într-un război interminabil cu stresul vieții zlnice și cu lipsa timpului, sau mai bine zis cu fuga acestuia. Câți dintre noi nu și-ar dori ca ziua să aiba 25 de ore, sau câți dintre noi nu își doresc o viață mai liniștită. Eu unul am luat hotărârea, ca în propria mea casă să îmi fac o mică garnizoană, unde să mă retrag de pe frontul războaielor mele zilnice. Am luat hotărârea să îmi creez propria mea lume, o lume în care totul să se facă așa cum spun eu. Caut un partener prin care să mă relaxez la un film redat în timp real, să îmi încânt urechile cu cel mai curat sunet, să mă las purtat de acțiunea jocurilor reale, redate la o rezoluție fenomanală și prin care să am senzația că am propriul cinema la mine acasă.

Practic de săptămâna viitoare noua noastră familie se va îmbogăți cu un nou membru, cu drepturi depline în familia Durbaca. De luni vom adopta noul media player ASUS O! Play HD-2 – primul centru multimedia cu USB 3.0 și cu canale de sunet 7.1, un copil cu o inteligență apropiată de cele ale geniilor. Cu el în casă toate vor fi altfel și vom căuta să ajungem cât mai repede la întalnirea cu el.

Cine nu vrea să își aducă aminte de amintirea evocată de fotografii și de filmele din trecutul nostru? Îmi aduc aminte și acum cât de emoționat am fost când am făcut prima poza a fetiței mele și primul film cu râsul cristalin al ei. Dar emoția aceasta mi-a fost amplificată de imaginea clară și de sunetul sidefat oferit de ASUS O! Și asta datorită rezoluției oferite de monitorul ASUS ce are și opțiuni pentru transformarea acestuia în TV.

Cea mai bună metodă de a ne relaxa în colțul nostru de rai, este să ne cufundăm în audiția melodiilor clasice. Iar auzul nostru delicat este gâdilat de calitatea sunetului, calitate dată de surround-ul digital al Dolby True HD. Ne lăsăm în brațele muzicii, iar sunetul este dat de calitatea acustică a discurilor Blu-ray prin ieșirile pentru sunet pe 7.1 canale. Uneori ne îmbrăcăm de gală, pentru că în fața noastră se dă un spectacol real, iar splendoarea cântecelor clasice ne face să ne simțim importanți.

Atunci când vrem să ne retragem din războiul cotidian, facem o călătorie în fascinantele țări ale lumii, călătorie făcută pe calea undelor. Calitatea Real HD atât pentru video, cât și pentru audio, ne face să ne dorim să luăm la pas frumoasele ținuturi ce ni se perindă prin fața ochilor. Ne vine să intrăm în acțiunea filmelor polițiste și să oferim rezolvări ale cazurilor de crimă. Realitatea digitală este adusă mai aproape de noi prin Xonar Essence One.

Fie că este vorba de relaxarea prin muzică, fie că este vorba de relaxarea prin filme, sunetul este mai aproape de noi prin noile perechi de căști ASUS CineVibe. Căștile sunt aliat din ce în ce mai bun în periplurile mele în lumea jocurilor, o lume redată cu o claritate din ce în ce mai bună. Dacă calitatea unui vin este dată de vechimea acestuia, calitatea unui joc este dată de sunetul clar, iar un joc jucat in noul centru multimedia ASUS O! este ca un vin de calitate băut la gura șemineului.

Iar noul nostru copil are o inteligență peste medie, ce îi permite să fie compatibil cu aproape orice format, printre ele fiind și ISO și IFO. Iar faptul că acceptă și redarea direct de pe cameră, îl face să fie un copil adorabil. Atunci când vrea să ne îmbuneze copilul nostru ASUS O! ne redă pozele direct pe televizor, tocmai pentru a-i ierta micile pozne.

Într-o lume plină de stres și de lipsa timpului, noul nostru copil ASUS O! ne aduce mereu zâmbetul pe buze și pentru el găsim tot timpul din lume. Și asta pentru că știe să ne ofere tot ceea ce ne trebuie pentru a ieși învingători din războiul zilelor noastre. ASUS O! Play HD2 – o lume a ta!

Această postare este pentru etapa a 19 a a concursului SuperBlog!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.