XVIII – Fascinanta lume Llano

Vă imaginați o lume fără tehnologie? Cum v-ați fi descurcat acum 100-200 de ani, atunci când tehnologia era un vis frumos? Ați putea trăi fără tehnologie, mai ales că acum se discută tot mai des de frutunile solare ce pot distruge tot ceea ce înseamnă tehnologie? Sunt răspunsuri pe care ar trebui să le căutăm și mai mult decât atât să încercăm să găsim soluții. Trăim într-o lume ce evoluează rapid, iar tehnologia bate record după record. Mulți dintre noi, printre care mă număr și eu, am rămas cu mult în urma tehnologiilor. Și cu toate astea încerc să mă transpun în pielea unui specialist în IT și să găsesc soluții optime pentru activitățile pe care le desfășor, fie că este vorba de activități profesionale, fie că este vorba de activități personale.

Dar iată că cei de la AMD au lansat o fascinantă lume a tehnologiei reprezentată de platforma Llano, o aplicație destinată tuturor utilizatorilor de Pc-uri sau laptop-uri. Împătimiții de internet rulează cu viteză amețitoare, profesioniștii nu au de ce să se plângă de memoria de stocare, cinefilii trăiesc în lumea filmelor expuse clar, iar gammerii călătoresc în lumea jocurilor performante fără nici o grijă. Și asta pentru că platforma Llano vine cu o combinare fericită a tehnologiei Fusion de integrare a GP-ului în CPU – iar cei de la AMD s-au gândit să ofere această platformă tuturor posesorilor de laptop sau desktop. Atunci când ești platforma Llano ai senzația că te găsești într-un parc tehnologic pentru sprijinirea afacerilor, acolo unde găsești o multitudine de specialiști, care împreună fac un tot indestructibil.

Dacă vorbim de avantajele pe care le oferă platforma Llano trebuie să ne gândim în primul rând la optimizarea procesoarelor pentru nevoile zilelor noastre, lucru ce îți permite să faci mai multe lucruri odată. Astfel îți poți crea propria ta lume făcând o legătură între trecut-prezent și viitor.

Dar toată platforma Llano are nevoie de o casă, iar o casă mai potrivită decât laptop-ul HP Pavilion DV6 – 6144, acolo unde prcesorul și nucleul grafic sunt integrate pe aceeași pastilă de siliciu. Și pentru o mai bună configurare a imaginilor mă pot folosi de o a doua placă video dedicată, din seria Radheon HD 6490. Procesorul AMD Dual Core  de 2,5 GHZ Turbo mă face să prind viteze amețitoare prin fascinanta lume a internetului. Lumea jocului nu a părut niciodată mai reală decât acum când sunt ajutat de noua interfață AMD Radeon HD 6490M. Dacă vine vorba de viteza laptop-ului trebuie să laud cei 4 GB Ddr3.

 Noii mei șefi au fost fascinați de harddisk-ul de 500 Gb – știua că de acum informațiile lor pot fi stocate pe noua mea tehnologie. Dacă mai vorbesc și de independența bateriei în 6 celule, pot spune că nu există o casă mai potrivită pentru Platforma Llano.

Cei de la AMD au reușit să creeze pentru împătimiții de jocuri, filme, internet și pentru profesioniștii zilelor noastre o lume fascinantă și pentru asta merită toată lauda. Ar merita și un slogan – Platforma Llano – o lume fascinantă.

Această postare este pentru etapa a 18 a a concursului Superblog 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.