VI – Hai la joacă

Trebuie să recunosc că am avut o copilărie nu tocmai fericită (situația materială a părinților nu mi-a permis să fiu tot timpul în pas cu tendințele în materie de tehnologie). Poate tocmai de aceea am rămas cu un viciu – gamming-ul chiar și la această vârstă. Am nevoie de câteva ore pe săptămână pentru a mă deconecta în fața calculatorului. Iar cum al meu calculator a început să îmbătrânească și performanțele lui să fie din ce în ce mai depășite, am început să mă gândesc la schimbarea lui.

Tocmai am văzut noua gama de la ASUS – Republic of Gamers. Chiar dacă această Republică a apărut acum 5 ani, nu s-a perimat, ba mai mult a venit cu noi provocări pentru pasionații de gamming. Iar Republic og Gamers presupune un land al plăcilor de bază, un land al plăcilor grafice, un land super dezvoltat al notebook-urilor, un land al căștilor, un land al sistemelor de calcul, un land al monitorului 3D cu diagonala 27”.

Și cum să nu te simți respectat când cei de la ASUS te tratează ca pe un gammer experimentat, iar noile notebook-urile sunt special concepute pentru jocuri. Utilizează cea de-a doua generație de procesoare Intel Core și grafica NVIDIA GTX 560M ceea ce te face să te simți ca parte din joc.Și pentru ca adrenalina să fie și mai mare pe desktop au inventat noul sistem de gaming CG8565, dotat cu o placă de bază cu chipset Z68.

Dacă vorbim de plăcile de bază, republica plăcilor de bază s-a mărit cu încă 3 noi județe – Maximum IV GENE-Z, Maximum IV Extreme – Z care utilizează chipseturile IntelZ68 pentru a oferi un joc fără egal și Crosshair V Formula – prima placă de bază AMD990FX care suportă și CrossFireX. Ce poți să îți dorești mai mult decât un mediu plăcut oferit de produsele ROG?

Iar perifericile îți oferă senzație că ești acolo și că de tine depinde rezultatul final al jocului. Setul de căști Vulcan ANC  îți protejează auzul și te vor face să vrei să discuți cu personajele din joc. Pentru orice gammer produsele ROG vin ca o binecuvântare menită să le transforme sesiunea de jocuri fie single, fie multiplayer într-o artă. Într-o perioadă în care toate merg cum nu trebuie, cei de la ASUS îți oferă posibilitatea să uiți de tot și de toate prin performanțele produselor ROG.

Așa cum spun cei de la ASUS: ”Filosofia ROG se bazează pe idee performanței de prima clasă , pe controlul inovativ conferit utilizatorilor și pe design-ul conceput special să răspundă cerințelor pasionaților de jocurui”. În sfârșit o companie care se gândește la clienții finali și la mulțumirile pe care le poate aduce. Felicitări ASUS!

Asus – Republic of Gamers – another life!

 Această postare vine ca urmare a participării la etapa 6 din concursul Superblog sponsorizată de cei de la ASUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.