Iti pasa de copilul tau

Ma bucur sa vad ca in orasul Iasi se mai intampla lucruri frumoase, ca mai sunt oameni cu initiativa, dornici sa vina cu alternative noi la obiceiurile noastre vechi. De ce spun lucrul acesta? Astazi m-am intalnit cu o persoana, pentru care statutul de angajat nu o mai motiva, nu o mai stimula si s-a decis sa deschida portile unei alternative viabile la gradinitele/cresele de stat.

Centrul Educational de Performanta Kids Heaven se va deschide la 3 septembrie cu un concept nou, care pana acum nu a fost exploatat de celelate gradinite. Ma veti intreba ce este asa de diferit fata de gradinitele particulare/de stat. In primul rand abordarea copilului este diferita – nu se pune accent doar pe teorie – 3 saptamani copilul va face activitati care sa ii stimuleze inteligenta, creativitatea si socializarea. In ultima saptamana a fiecarei luni, copii vor fi dusi in excursii, locuri care sa le arate societatea asa cum este ea.

Este un centru optim pentru toti parintii care nu isi doresc un copil apatic, retras si lipsit de initiativa. Veti sta fara grija ca va fi lovit de alti copii mai mari. Toti copii vor fi organizati pe grupe de varsta:

1. modulul 2-3 ani – maxim 10 copii
2. modulul 3-4 ani – maxim 12 copii
3. modulul 4-5 ani – maxim 15 copii
4. modulul 5-6 ani – maxim 15 copii

Daca va intrebati ce va face copilul vostru la un astfel de Centrul vocational, mai jos gasiti cateva variante de unde puteti sa va dati seama ca preocuparea pentru copilul vostru va fi permanenta:

1. Micul Pitagora – dezvoltarea inteligentei logico-matematice;
2. Urmasii lui Tonitza – dezvoltarea inteligentei artistice;
3. Prietenii lui Ion Creanga – dezvoltarea inteligentei lingvistice;
4. Sunetul muzicii – dezvoltarea inteligentei artistice;
5. Prietenii naturii – dezvoltarea inteligentei naturiste;
6. Micul campion – dezvoltarea inteligentei kinestetice;
7. Scoala bunelor maniere – dezvoltarea inteligentei sociale;
8. Micul poliglot – dezvoltarea inteligentei lingvistice in materie de limbi straine

Si uite asa copilul vostru va avea sansa sa isi dezvolte abilitati pe care voi nici nu credeati ca le are. Centrul Educational de Performanta Kids Heaven reprezinta o alternativa viabila la ofertele existente. Asta pentru ca aici copii vor avea parte de toata atentia.

Daca v-am starnit interesul luati legatura cu cei de la Kids Heaven via mail: kids.heaven@ymail.com, sau telefonic: 0743/050694.

2 comentarii pentru articolul “Iti pasa de copilul tau

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.