Madalina Manole

In dimineata aceasta o veste cumplita a inundat canalele TV – Madalina Manole a murit. Ce m-a uimit pe mine a fost modul in care a ales sa moara.
Nu imi pot explica cum o persoana care avea de toate – un copil, turnee, situatie materiala buna,l a putut recurge la acest gest. Oricat de greu ar fi sa te descurci in ziua de azi trebuie sa lupti, mai ales atunci cand ai un copil care are nevoie de ajutorul tau.
Iarasi ce m-a socat a fost si presupusul motiv care a dus-o pe Madalina Manole la acest gest – faptul ca nu se mai simtea frumoasa. Oare chiar e adevaratul motiv sau acolo in inima ei era ascuns un regret mai mare. Poate ca a vrut sa dea un motiv ireal gestului sau.
Totusi ce poate sa te determine sa recurgi la un astfel de gest?
Pentru mine persoanele care recurg la astfel de gesturi nu reprezinta nimic. Stiu ca suna dur, dar atata timp cat nu esti in stare sa faci fata greutatilor din aceasta viata si alegi acest gest extrem, din punctul meu de vedere stergi cu buretele toate lucrurile bune pe care le-ai facut in viata.
Madalina Manole a reprezentat unul din artistii adevarati ai Romaniei cu o voce inegalabila. Ce mod nedemn de renumele ei si-a ales sa iasa din viata asta. Pacat.
Nu noi suntem stapanii vietii noastre. Atata timp cat ne este daruita viata de Cel de Sus noi nu avem nici un drept sa ne-o luam dupa bunul nostru plac. Mai ales atunci cand prin gestul nostru influentam si vietile altor oameni care nu au nici o vina. Poate ca Dumnezeu stie ce a fost exact in inima ei si asa cum este Milostiv o va ierta pentru acest gest nesabuit.
In final nu pot decat sa incerc sa inteleg prin ce trece sotul Madalinei Manole, acum cand se vede singur si in postura de a fi si mama si tata. Oare ce ii va raspunde copilului cand il va intreba de mama sa?
Dumnezeu Sa o ierte!

Un cometariu pentru “Madalina Manole

  1. Si pe mine m-a socat stirea. E posibil sa fi avut si probleme de sanatate despre care nu s-a stiut. Se pot face multe presupuneri si teorii in momentul de fata. Concluzia e ca o persoana care a avut mult talent si multe de spus a murit si orice discutie ulteriora nu va schimba lucrul asta. E pacat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.