Nunta cu dichis

Prietenii de la Coriolan Aur Smarald, fac ce fac si reusesc sa ma surprinda mereu cu noile concepte de marketing pe care incearca sa le implementeze in spatiul nostru moldav. Au reusit sa isi obisnuiasca fanii si cunoscatorii in ale advertising-ului cu o succesiune de evenimente ce au devenit brand-uri in mintile consumatorilor de bijuterii. Plecand de la ideea ca fiecare verigheta are povestea ei si fiecare om ce are o verigheta Coriolan pe deget va ramane in scriptele firmei, au ajuns sa organizeze primul anti-targ de nunti.

E o idee mai mult decat indrazneata, mai ales acum cand lumea incearca sa isi limiteze cheltuielile si timpul. Dar sunt sigur ca ideea pe care incearca sa o promoveze, de gasire a tuturor celor trebuincioase unei nunti perfecte in acelasi loc, va prinde la cei care incearca sa isi organizeze din timp evenimentul fericit. Ideea e simpla, daca vrei sa scapi de imbulzeala de la targurile de nunti, Coriolan iti ofera o varianta mult mai la indemana.

Prietenii de la Coriolan te vor astepta in zilele de 21 si 22 aprilie sa vezi un atlfel de concept al targului si sa te bucuri de solutii optime pentru nunta ta. Este posibil sa reusesti sa iti rezolvi toate punctele de pe agenda ta de nunta, de la verighete si pana la rochii chic, de la video/foto si pana la muzica, de la organizatori de nunti si pana la destinatii perfecte pentru luna de miere. Asta pentru ca oamenii de la Coriolan se gandesc la toate si iti ofera solutii la orice problema ai.

Si pentru ca trebuie sa stii cand sa iti planifici iesirea in oras, mai jos ai si programul celor 2 zile:

Doua zile primavara gazduiesc cel mai dichisit eveniment de nunti al
anului.

21 Aprilie: 12 – 19 Povestea Viselor cu Dichis

Sambata, in intervalul 13:00 – 17:00 vor avea loc sesiuni
interactive cu patru colaboratori:
Wedding Planner (13:00-14:00)
Agent
turism (14:00-15:00)
DJ(15:00-16:00)
Fashion
Designer(16:00-17:00)

22 Aprilie: 10 – 16 Povestea Viselor cu Dichis

Duminica vor avea loc sesiuni interactive cu trei colaboratori:
Coriolan
(13:00-14:00)
Fondante Media (14:00-15:00)
Floral Studio
(15:00-16:00)
Participarea este gratuita si nu necesita nici un fel de
inscriere.
Va asteptam cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.