ZU – inceput

Astazi pentru mine este un nou inceput. Dar astazi este si un sfarsit. Un sfarsit pentru o experienta inedita in domeniul media – Adevarul Holding a reprezentat pentru mine punctul de plecare intr-o industrie in care am vrut sa evoluez. Industria media te provoaca mereu si iti pune in miscare circomvulutiunile in gasirea de solutii optime pentru clientii tai. Ca am evoluat bine sau nu la Adevarul Holding nu pot sa o spun eu, cifrele vorbesc de la sine, iar cine a evoluat alaturi de mine, poate sa confirme sau sa infirme asta.

Pe langa colectivul minunat pe care l-am avut la Adevarul Holding, nu pot sa nu remarc profesionalismul de care au dat dovada ai mei colegi. Pentru ca trebuie sa recunosc ca de la oamenii de pe redactie si pana la oamenii de pe vanzari, toti stiau sa isi faca treaba cu profesionalism. Asta si pentru ca selectia a fost facuta cum nu se poate mai bine si au fost adusi oameni care stiu cu ce se mananca meseria lor. Pacat ca nu s-a stiut sa se gestioneze resursa umana de la nivel national si oamenii buni au plecat, pleaca si vor mai pleca.

Managementul central nu este orientat spre nou si spre tendintele vremii, iar lucrul asta se repercuteaza si asupra evolutiei financiare a firmei si in cele din urma asupra angajatului. Se puteau face foarte multe lucruri de calitate la Adevarul – dar s-au si facut. Produsul Adevarul de Seara incepuse se prinda la public, dar se pare ca nu s-a mai avut rabdare.

Au fost momente frumoase in Adevarul Holding, dar pentru mine a venit momentul sa schimb job-ul. Si asta nu pentru ca nu m-am putut desfasura, ci pentru ca am nevoie de o alta provocare si alte perspective. Perspective atat profesionale, cat si materiale – pentru ca foamea trece prin stomac.

Ca orice inceput, va fi mai greu, dar si mai frumos. Pentru ca industria radio este mult mai antrenanta si mult mai vioaie. Daca in print lucram cu vizualul, acum voi lucra cu auditia – poti ramane in harta perceptuala a clientului final mult mai usor. Dar asta daca stii cum sa concepi mesajul si cum sa gesionezi resursa de marketing, de radio marketing, cum am invatat ca se spune.

Sa speram ca voi face fata acestui nou inceput si ca voi reusi sa imi duc la bun sfarsit proiectele pe care le-am inceput si pe care le noi incepe. De astazi pot spune ca sunt ZU – am devenit ZU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.