XI – Cerul e limita

Astăzi mă simt trist, poate din cauza serviciului, poate din cauza desktop-ului din fața mea, sau poate din cauza faptului ca cei de la AMD au lansat o invitație pe care nu știu dacă o pot onora. Și nu din cauza că nu aș vrea, ci mai degrabă din cauza lipsei cunoștinței mele în ale tehnicii. Pot spune cu mâna pe inimă că sunt un atehnic. Dar când vine vorba de jocuri, pot răspunde răspicat că noul concept AMD Radeon Dual Graphics este de departe soluția cea mai bună.

Așa cum păsările cerului zboară zburdalnice, așa și eu mă simt în al nouălea cer când mă agit în periplurile mele nocturne prin jocurile de ultimă generație. Stau și mă gândesc la dorința celor de la AMD de a oferi soluții optime tuturor împătimiților de gamming și nu numai și afirm că pentru ei cerul e limita. Așa cum zarea nu poate fi cuprinsă cu ochii, așa și viitorul tehnologiilor celor de la AMD nu poate fi ghicită.

Și cum să nu te simți liber ca o pasăre, atunci când cei de la AMD au venit cu o nouă tehnologie AMD Radeon Dual Graphics, care îți dă frâu liber imaginației. Noul APU oferă chiar și celor care sunt sentimentali și nu vor să renunțe la laptop-ul care i-a însoțit în luptele online, posibilitatea de a rula un joc avansat la rezoluții ridicate – noul procesor cu video integrat te face să îți deschizi larg aripile și să te lași purtat de vântul tehnologiei. Combinația dintre AMD Radeon și APU AMD nu are decât un nume – AMD Radeon Dual Graphics. Efectele vizuale detaliate te fac să faci parte din viața virtuală ce se desfășoară dincolo de ecranul monitorului, iar viteza oferită de DirectX te face să planezi ca un vultur în căutarea prăzii din joc.

Nu trebuie uitata și posibilitatea oferită de cei de la AMD de a alege între procesoarele destinate notebook-urilor și tabletelor, până la AMD A4,A6,A8 în funcție de performanța pe care vrei să o aibă computerul tău. Oare asemănarea cu celebrul constructor de mașini este întâmplătoare (Audi A6)? Așa cum cerul nu te limitează, așa și cei de la AMD îți oferă infinitul în materie de grafică și de viteză.

Ce mă bucură și mai mult este că tehnologia AMD Radeon Dual Graphics nu se adresează doar jucătorilor online, ci și celor care își doresc o imagine reală și un sunet perfect, care să te facă să te simți prezent in acțiunea filmelor, clipurilor. Parcă și viteza cu care vine internetul este alta, mai rapidă și cu un mers mult mai lin. Cu siguranță noua thenologie e venită să contopească realul din lumea noastră cu realul din lumea computerelor. 

Asta este ceea ce am observat eu, un atehnic, atunci când am parcurs un pic tehnologia AMD Radeon Dual Graphics. Impresia mea este că pentru AMD cerul este limita când vine vorba de tehnologie. Sloganul de azi este AMD – cerul e limita.

Aceasta este a 11 a postare pentru concursul Superblog 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.