Ochii bărbaților văd doar femei frumoase

Sezonul de primăvară tocmai a venit în adevăratul sens al cuvântului. Și asta se vede și după modul în care se îmbracă lumea. Dacă stai atent, atunci când mergi pe stradă, vezi o parte din bărbați întorcând capul după o domnișoară, sau doamnă, îmbrăcată cu fustă super-mini, cu bluze transparente. Și din păcate sunt bărbați care întorc capul după alte domnișoare, chiar dacă lângă ei este doamna lor sau chiar fata lor. Nu am să fiu ipocrit și eu sunt bărbat, am momente în care, oricât m-aș controla, ochii îmi zboară pentru o fracțiune de secundă. Dar, trebuie ca noi bărbații să facem diferența între a fi ”fini observatori ai doamnelor” și ”privitori de cursă lungă”. Femei frumoase avem tot timpul lângă noi – iar cele mai frumoase doamne sunt cele de lângă noi. Oricât de macho ne-am da noi bărbații, tot doamnele noaste ne înțeleg, ne mângâie, ne ajută în momentele grele ale noastre.

Ochii bărbaților văd doar femei frumoase

Sursă foto: www.descopera.ro

Înainte de a mă acuza de tot felul de lucruri, vă pot spune că atracția noastră, a bărbaților de a privi femeile este o trăsătură biologică, ce ține mai mult de instinct. Un studiu realizat de Universitatea Autonomă din Madrid atestă faptul că bărbații sunt atrași de trăsăturile feței unei femei și de chipul ei fresh. Care, la nivel de subconștient se transformă într-o informație ce duce cu ideea la starea de sănătate a unei femei și la starea ei de fertilitate. Tocmai de aceea, bărbații întorc capul după femei mai tinere, care dau senzația de fresh. Sună ciudat, dar este o explicație ce ține mai mult de atracția instinctuală.

Dragi femei frumoase, toate aveți gingășia și atracția voastră. Nu trebuie să vă ”despuiați” atunci când mergeți pe stradă. Sunteți frumoase și cu fusta deasupra genunchiului, sunteți atrăgătoare și cu un ruj mai puțin strident, sunteți mai misterioase și dacă nu aveți haine transparente pe voi. Și să știți că majoritatea bărbaților preferă simplitatea la o femeie. Poți fi elegantă și dacă ești simplă – poate chiar simplitatea vă oferă și inocența din ochii unui bărbat. Dacă veți merge în fuste scurte pe stradă, dacă vă veți ruja/machia strident și dacă veți fi dezinvolte, veți atrage privirile tuturor bărbaților, însă veți da doar de bărbații care cauta doar superficialitatea unei femei.

Dragi bărbați, când ați reușit să vă uitați ultima dată la frumusețea soției/prietenei voastre? Pentru că, atunci când ați ales să fiți cu ea, ați fost atrași și de aspectul ei fizic și de modul ei total de a fi. Trebuie să recunoaștem că a fi bărbat nu înseamnă doar să ne dăm frâu liber instinctelor, atunci când vedem niște picioare lungi goale. A fi bărbat înseamnă să îți iubești doamna de lângă tine (cea care a ales să meargă alături de tine pe o perioadă lungă de timp), chiar și atunci când aceasta nu își dorește să își facă unghiile. A fi bărbat înseamnă să îți iubești doamna de lângă tine și atunci când a luat în kilograme după ce ți-a adus un copil acasă. A fi bărbat înseamnă să vedem că avem lângă noi femei frumoase în persoana soțiilor/prietenelor și fiicelor noastre.

V-ați gândit vreodată cum vă veți simți dacă soțiile/prietenele și fiicele voastre vor fi privite cu poftă nestăvilită de alți bărbați atunci când ar merge pe stradă? Toate doamnele/domnișoarele pe care le privim cu jind, trecând pe lângă noi, au la rândul lor soți/prieteni, bărbați ca și noi. Ce-i drept unele dintre doamne caută cu îndârjire să atragă privirile bărbaților pe lângă care trec. Dar sunteți siguri că de la o femeie vă doriți doar partea carnală a ei? Sau vă doriți ca seara, atunci când ajungeți acasă să aveți un suflet care să rezoneze cu al vostru? Și care să vă ofere sprijinul de care, la un moment dat în viață veți avea nevoie?

Un studiu simplu a arătat faptul că un bărbat, nici sub tortură nu își va aminti la ce femeie s-a uitat cu o zi în urmă. Nici dacă îi vede fotografia. Tot în același studiu se arată că acei bărbați care se uită la femei, nu își compară soția/prietena cu acestea, sau că sunt dezamăgiți de ea, ci pur și simplu, instinctul primar își spune cuvântul. Dar chiar și așa este de datoria noastră, a bărbaților să ne înfrânăm pornirile instinctuale, mai ales atunci când avem lângă noi doamna noastră frumoasă. Iar de datoria dumneavoastră doamnelor este să nu vă doriți tot timpul să fiți admirate și să vă îmbrăcați sumar, cu fuste scurte, etc.

”Femeia e forța motrice a vieții. Bărbatul e doar cheia de contact.” – Valeriu Butulescu în Stepa Memoriei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.