Viata in doi

Mi-a venit ideea asta, aseară, când mă întorceam împreună cu a mea soţie de la biserică şi când am văzut două turturele (hulubi), cum stăteau pe craca unui copac zgribulit.
Erau un el şi o ea. Se spune că hulubii îşi aleg perechea pe viaţă – o asemănare izbitoare cu relaţia dintre doi oameni (căsătoria), când un el şi o ea depun legământ în faţa lui Dumnezeu, că vor fi împreună şi la bine şi la greu (puţini mai sunt cei care rămân împreună şi la greu).
Ce poate fi mai frumos decât sâ ştii că cineva de abia aşteaptă să vii acasă, că cineva te iubeşte necondiţionat şi că te-a luat de soţ pentru ceea ce eşti tu şi nu pentru ceea ce ai putea deveni.
Viaţa în doi e ceea ce ar trebui să fie o împlinire pentru fiecare dintre cei doi protagonişti. E un sentiment minunat să ai pe cineva alături, pe care te poţi baza, căruia să îi spui te iubesc. Eu unul sunt recunoscător Celui de Sus că mi-a dat o soţie aşa de minunată.
Da şi azi împlinim 11 ani de când suntem împreună. Am trecut si prin momente grele şi prin bucurii împreună. Momentele grele ne-au unit, iar bucuriile au desăvârşit relaţia noastră.
Iţi multumesc draga mea soţie pentru că exişti, iţi mulţumesc pentru că mă suporţi, îţi multumesc pentru ceea ce eşti, îţi multumesc pentru comoara ce ai să mi-o dăruieşti, îţi mulţumesc că mă iubeşti.
Viaţa în doi e ca traseul montan, cu multe urcuşuri, dar şi cu multe văi. Important e ca pe acest traseu montan să mergem împreună în aceeaşi direcţie.

“Când iubeşti puternic, găseşti întotdeauna ceva nou în persoana iubită.” – Pascal

“Dorinţa de a fi iubit pentru ceea ce eşti în tine însuţi este o reflectare a Inimii lui Dumnezeu care se oglindeste în inima noastra.” – Elbert Green Hubbard

“O viaţă fără dragoste este asemenea unui an fără primăvară.” – proverb suedez

“Viaţa fără dragoste este o umbră a lucrurilor care ar putea fi.”- proverb englezesc

P.S: Pentru cea mai importantă persoana din viaţa mea – Simona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.