XVI – Un partener de încredere

Astăzi vreau să ne gândim la un lucru frumos și anume la instituția căsătoriei – unde doi oameni se unesc pentru a întemeia o familie, iar familia este celula de bază a societății. Nu trebuie să privim căsătoria ca pe un angajament pe care îl iau doi oameni, ci mai degrabă ca pe un pas făcut înspre desăvârșirea iubirii. Prin căsătorie soțul și soția își crează o lume împreună, o lume a familiei lor, acolo unde principiile trebuie să fie la loc de cinste.

Cât de ușor este să ne îndrăgostim, dar oare nu este greu să menținem această relație de iubire și să o aprofundăm zi de zi? Trebuie să privim căsnicia ca pe un angajament unde ne vom rezolva conflictele apărute și nu în cele din urmă ne vom bucura de împlinirile familiei. Mai ales în criză, căsătoria trebuie să fie un refugiu din lumea agitată și din stresul cotidian.

Cei de la ASUS au lansat de curând un partener de încredere  – seria K53 și imediat m-am gândit la relația dintre utilizatorii de laptop-uri și ASUS ca la o relație de căsătorie, o căsătorie pe termen lung. Nu pot să nu mă gândesc la lucrul acesta, mai ales că prin noua variantă de laptop-uri K, ASUS își recucerește partenerul. Așa cum atunci când te căsătorești, privești omul de lângă tine ca un partener de încredere alături de care să mergi pe drumul vieții, așa și relația dintre mine și laptop-ul ASUS K53SV – SX 428D se bazează pe încredere pe termen lung. Atunci când am mai mare nevoie de ajutor, fie la serviciu, fie în viața personală, laptop-ul ASUS K53SV îmi întinde o mână de ajutor și mă ajută în găsiea soluțiilor optime.

Căsătoria mea cu laptop-ul ASUS K53SV este la început, un început în care pășesc timid, dar plin de speranță. Și cum să nu fiu așa când în activitățile mele zilnice voi putea să mă bazez pe un partener de încredere. Indiferent de nevoile mele de căutare, memoria noului meu partener de 8 GB mă va ajuta să ajung mai repede la sursele de informare (eu voi pune întrebările și laptop-ul K53SV îmi va răspunde). Oricât de multe informații voi căuta, memoria de stocare de 640 GB mă asigură că nu voi pierde nimic (aici sunt sigur că spre deosebire de căsătorie, partenerul meu nu va uita zilele și informațiile importante). Când mă voi uita în ”ochii lui” de 1366×768 pixeli sunt sigur că mă voi pierde în ei. Iar el îmi va reda imaginile în timp real prin placa video NVIDIA Ge Force, cu memoria de 2048MB – în felul acesta nu voi mai putea spune că nu mai țin minte evenimentele petrecute la care am participat împreună.

Va trebui să mă obișnuiesc cu un sistem de comunicare performant – High Definition Audio și cu un auz brici ce mă va ajuta să ajung la filmele, jocurile și știrile de pe net într-un ritm mult mai alert. Voi avea acces la informații  în orice moment al zilei și în orice loc datorită autonomiei ridicate a laptop-ului K53 generată de tehnologia Super Hibrid Engine – poate rezista 5-6 ore fără a se alimenta. Mă bucur că mă va însoți chiar și la servici în vizitele mele la clienții de publicitate.

Partenerul ASUS K53 mă va lua de mână și eu îl voi mângăia pe tastele fine și protejate de tehnologia Ice Cool – va fi o plăcere să tastez zilnic. Partenerul meu stilat, cu alură aristocratică mă surpinde mereu, iar clipele când sunt departe de el mi se par o eternitate. Și asta pentru că laptop-ul ASUS K53SV este partenerul de care ai atâta nevoie în zilele de astăzi.

Fie că e vorba de activitățile profesionale, fie că e vorba de relațiile personale, partnereul ASUS K53SV mă va însoți zilnic, până când moartea lui sau a mea ne va despărți. Pentru că ASUS  este un partener desăvârșit. Sloganul de astăzi este ASUS – o viață în doi!

Această postare este pentru etapa a 16 a a concursului Superblog 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.