Aeroport modern – trasee din orice colț al Iașului

Nu fac jocul nimănui – nici nu aș avea timpul necesar. Dar la Aeroport nu trebuie să se ajungă doar cu mașina personală, cea cu șofer, sau cu taxiul. Cel puțin așa cred că ar trebui să gândească orice persoană cu putere de decizie în privinta Aeroportului din Iași. Trebuie felicitați oamenii care s-au implicat în modernizarea Aeroportului din Iași și pentru faptul că au început să devină operaționale o serie de zboruri directe către principalele capitale europene. Dar, ar mai trebui să se facă un pas. Să se orienteze și către preluarea posibililor călători din Iași și cu sistemele clasice de transport. Aeroport modern cu trasee.

Aeroport modern cu trasee

 

Mi-a plăcut ideea petiției pentru un înfiițarea unui nou traseu de transport de la Gara Mare – Centru – Aeroport, astfel încât să fie preluat și fluxul de călători din alte orașe. Mai multe detalii despre petiție găsiți la urmatorul link : www.petitieonline.ro . Sunt foarte mulți ieșeni ce au persoane dragi plecate în afara țării și pentru care un astfel de traseu le-ar ușura drumul către aeroport. Nu spun că cei care au de zburat de pe Aeroportul din Iași nu au cu ce să ajungă, dar înființarea unui nou traseu, ar spori numărul alternativelor de transport, pe care ieșenii le-ar avea.

Pentru că este un proiect transparent, gândit pentru ieșeni, găsiți detalii despre pașii care s-au făcut până acum aici .

Repet, nu fac jocul nimănui, nici nu contribui la distribuția agresivă a unei petiții, dar mi s-a părut o idee faină, ce trebuie sprijinită. Pentru noi ieșenii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.