Show la Aeronautic Show

Se anunță o mare desfășurare de forțe în Iași – și lucrul acesta nu poate decât să ne bucure. Orașul trăiește și la 30 și de grade. În copilăria noastră, mai ales noi, băieții aveam o bucurie specială când ne jucam cu soldaței, avioane, bărci și elicoptere. Așa stă în natura umană. Iar fetele, odată cu trecerea anilor se simt din ce în ce mai atrase de oamenii îmbrăcați militar. Și va fi show la Aeronautic Show.

Show la Aeronautic show

Pe 17 august copiii mai mari se vor juca pe cerul Iașului și pe suprafața lacului Aroneanu cu avioane, elicoptere, parașute, etc. Va fi un show adevărat, așa cum Iașul merita. Aerul, apa, două medii distincte, unite de elita piloților de înaltă acrobație, devin scena pe care pilotajul se va transforma în artă.

Evenimentul face parte dintr-o suită de evenimente:

– AeroNautic Show 2010 – Lacul Morii – Bucureşti – 18 Septembrie

– AeroNautic Show 2011- Lacul Morii – Bucureşti – 7 Mai

– AeroNautic Show Surduc 2012 – Lacul Surduc – Fîrdea – 1 Iulie

– AeroNautic Show 2012 – Lacul Morii – București – 22 Septembrie

 

AeroNautic Show  Iași va pune în evidență creativitatea celor mai buni piloți de acrobație aeriană și nautică din cele mai importante instituții naționale și internaționale cu profil aeronautic. Va fi un eveniment monden ce va miza pe valori ca: performanța umană, tehnică, precizie, pasiune și imaginație.

Eu zic să vă notați data de 17 august în agendă și să veniți în număr cât mai mare la un spectacol ce nu va fi uitat prea ușor. E primul spectacol aerian de profil așa că premisele sunt favorbaile.

AeroNautic Show Iasi, 17 august, ora 15, pe raza lacului Aroneanu.

Eu îmi iau avionul de jucărie și voi fi prezent – doar atât pot pilota la momentul actual :) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.